Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

PUBLICATIES

Publicaties en nieuwe kantoren.

image

Onze nieuwe kantoren

Om u nog beter van dienst te zijn hebben we sinds begin juli 2015 intrede gedaan in onze nieuwe kantoren aan de Voormuide 48 te Gent. U kan alle dagen bij ons terecht tijdens de kantooruren. Heeft u vragen of wenst u een prijsofferte, wij helpen u graag verder op onze nieuwe locatie...

Lees Meer

image

Publicatie in de Gentse Winterkrant

Lees Meer

image

Kraaknet tot in de kleinste hoekjes!

In september 2012 richtte de toen 21 jarige Fadime FDS Cleaning op. Een schoonmaakbedrijf met innovatie en kwaliteit als drijfveer. Bij FDS Cleaning kan je terecht voor dagelijks, wekelijks of periodiek poetsen van de meest diverse ruimtes en gebouwen. Met uiterste precisie wordt elke schoonmaakplaats op voorhand onderzocht. Zodoende kan men de meest gepaste werkmethode en producten voorstellen op maat van elke klant en elke ruimte. Dankzij een team van enthousiaste en flexibele medewerkers staat FDS Cleaning garant voor een snelle en flexibele service. Ze bieden betrouwbaarheid, efficiƫntie en kwaliteit aan concurrentiƫle prijzen. Dit jaar staat FDS Cleaning in voor de schoonmaak op de Gentse winterfeesten. Ze ervaren dit als een privilege en bedanken de organisatie om voor FDS Cleaning te kiezen. Ze zullen het zich zeker niet beklagen.

Lees Meer p10-11

SCHOONMAAK VAN RAMEN

img

Vanaf heden kan u ook rekenen op ons om uw ruiten, raamkozijnen en zonnepanelen te laten reinigen. FDS-Cleaning breidt uit start met een nieuw gespecialisserd team op dit gebied. Voor meer informatie stuur ons gerust een mailtje of neem telefonisch contact op. Wij staat ter uwer beschikking en geven u een gratis prijsofferte.

FLEXIBELE SERVICE

img Ik ben nu reeds 6 jaar actief in deze sector en mag gelukkig zeggen dat ik blijf uitbreiden. Wat mij zeker tevreden stelt en bevestigd dat ik het wel goed doe. Mijn huidige klanten zijn alvast heel tevreden, dit is dan ook mijn motivatie om nog harder te werken. Voor mij zijn afspraken zeker heel belangrijk, mijn werknemers zijn vrij om te werken hoe ze willen, ik werk niet met een verplicht uniform, maar ze moeten zich aan de regels houden van hun werkplaatsen. Bij mijn eerste afspraak met de klant wordt dit dan ook besproken, zo kunnen we langer samen werken. Met onze flexibele werkkrachten staan wij altijd paraat, vandaar dat het mij ook lukt om tijdelijke opdrachten te doen. Wij staan garant voor snelle en flexibele service.